250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Cand aveti nevoie de obtinerea avizelor ISC si cum va poate ajuta echipa noastra

Postat de COJOCARU Sabrina pe 09/02/2022
0

Cand incepeti constructia unei case va ingrijoreaza cel mai mult probabil partea financiara si gasirea unei echipe care sa se ocupe in mod ireprosabil de acest aspect. Totusi, ceea ce multe persoane nu stiu, este faptul ca aveti nevoie de fel si fel de acte si documente care sa va permita ridicarea constructiei pe care trebuie sa le obtineti inainte de a incepe toate lucrarile.

Cum ridicarea unei case este moment unic in viata multor oameni nu toata lume stie care sunt etapele necesare si nici ce documente au nevoie. Cert este ca nu sunt suficiente numai resursele materiale si terenul pe care sa fie constructia. Stii de ce ai nevoie de avizele ISC? Daca nu, noi – echipa Smart Home Concept – te putem ajuta atat cu informatiile necesare, cat si cu obtinerea acestor avize, pentru autorizatia de constructie.

Avizele ISC necesare pentru orice tip de constructie

Pentru ca stim cat de obositor poate fi pentru o persoana toata experienta aceasta de a construi o casa, oferim servicii care sa iti vina in ajutor, daca esti de parere ca ai nevoie. Astfel ca ne putem ocupa noi de obtinerea avizelor ISC pentru autorizatiile de constructie.

Ai nevoie de acestea cand vine vorba despre:

  • constructiile noi;
  • lucrarile de modernizare;
  • schimbari pentru constructiile realizate deja.

Poti opta pentru serviciile noastre cu privire la obtinerea oricarui certificat necesar pentru inceperea constructiilor pentru ca noi avem si experienta in domeniu si stim exact ce si cum este necesar. Astfel ca vom avea totul pregatit la timp, astfel incat sa incepem constructia la data stabilita.

Reconditionarea unei cladiri

Atunci cand vorbim despre o cladire sau orice fel de constructie care sta sa cada din cauza ca a trecut timpul peste ea si s-a degradat din ce in ce mai mult, nu poti sa o reconditionezi fara sa primesti acordul in acest sens.

Trebuie sa obtii avizul ISC care sa iti permita acest lucru. La fel este si in cazul lucrarilor de refacere, nu doar cele de intretinere. Cert este ca orice actiune cu privire la modificarile sau constructia unei cladiri necesita aprobari.

Scapa de aceste batai de cap si probleme si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de acestea pentru tine. Nu este necesar sa te invoiesti de la munca sau sa iti iei concediu pentru astfel de detalii.

Te asteptam in cadrul site-ului nostru smarhomeconcept.ro pentru a afla mai multe.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele

Call Now Button