250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Care sunt tendintele in aspectul caselor in 2022

Postat de COJOCARU Sabrina pe 13/01/2022
0

De la an la an moda se schimba in diferite domenii, inclusiv design interior si arhitectura. Desigur, cand vine vorba de construirea unei noi case, cei ce realizeaza proiectul vor tine cont si de preferintele si gusturile celor ce vor numi acel loc acasa. Tendintele din acest an se indreapta tot mai mult catre aspecte demne de Instagram, iar daca va doriti o astfel de casa, care sa nu isi piarda din stil si efect in timp, atunci aveti de luat in considerare cateva lucruri. Iata care sunt tendintele in aspectul caselor in 2022 si, cel mai probabil, si in urmatorii ani.

Lasati-va inspirati de natura

In acest an se pune mare accent pe materiale naturale, cum ar fi lemnul si piatra. Fie ca doriti sa abordati un stil modern sau unul clasic, aceste materiale nu trebuie sa lipseasca nici la exterior, nici la interior. Paleta de culori in ton cu natura include maroul, verdele, griul si bejul. Fiindca tot mai multe persoane se gandesc la impactul asupra naturii, este de incurajat sa se foloseasca si piese reciclate pentru a obtine acest aspect mult ravnit. Vei gasi in catalogul nostru numeroase proiecte de casa ce includ aceste materiale.

Fiecare spatiu folosit la maximum

Avand in vedere ca am facut progrese enorme arhitecturale, lumea prefera ca spatiile lor sa fie multifunctionale, nimic nu este risipit. Astfel ca, daca veti alege de la noi un proiect de casa mica, fiecare spatiu va fi proiectat in asa fel incat sa fie valorificat la maximum. Cu putina inspiratie si divizare corecta a camerelor, veti avea parte de un spatiu locuibil cu multiple oportunitati de utilizare.

Minimalismul este in continuare la putere

Abordarea unui stil minimalist va imbunatati spatiul din casa. Pe langa faptul ca exista solutii ingenioase si ecologice, o casa cu aspect aerisit, linii curate, un decor cat mai organic si natural, nu poate decat sa aduca o stare de bine. Prea putine persoane mai prefera aspecte ale caselor incarcate. Deranjeaza nu numai vizual, dar si psihic. Zenul si viata buna incep prin simplificarea vietii noastre, deci descotorosirea de tot ce nu ne trebuie. Simplitatea este de cele mai multe ori cheia catre fericire. Interesul vizual se poate obtine prin diferite texturi si contraste, fara a ingramadi o multitudine de lucruri.

Descoperiti in catalogul nostru proiecte case care se incadreaza in tendintele urmatorilor ani si lasati-ne pe noi sa ne ocupam de tot! Casa visurilor voastre se poate realiza prin intermediul echipei noastre.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele

Call Now Button