250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Cat costa un proiect de casa in vremurile actuale si de ce depinde acesta?

Postat de COJOCARU Sabrina pe 17/10/2022
0

Vorbim la ora actuala despre niste scumpiri ale materialelor de constructii cat si a manoperei. In plus, vorbim si despre o crestere a dobanzilor la credite. Cu toate acestea, oamenii nu renunta la a-si construi propria locuinta. Romanul are simtul proprietatii, iar unul din scopurile pe care doreste sa si-l indeplineasca este de a avea propria locuinta, indiferent de cat ar costa aceasta.

Realizarea unui astfel de proiect nu este tocmai usoara avand in vedere ca este o investitie pe termen lung ce trebuie sa indeplineasca toate nevoile unui proprietar. Insa, piata este destul de vasta cu idei de proiecte casa chiar si in aceste vremuri, cand toate s-au scumpit.

Poate ca va intrebati cat costa un proiect de casa in aceste vremuri. Asa cum am mai amintit si in alte bloguri de pe pagina noastra pentru cei care isi doresc un proiect de casa in regie proprie va fi necesar un proiect in format DTAC si PT. Pentru cei insa care isi doresc sa colaboreze cu o firma au nevoie doar de DTAC, mai exact de documentele tehnice privind autorizatia de constructie.

Costurile insa variza de la un proiect la altul, depinzand foarte mult de ceea ce isi doreste clientul. Sa luam un exemplu pe care il veti gasi si in pagina noastra smarthomeconcept.ro: un proiect casa parter si mansarda pe o suprafata de 57 m2 ce include 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai pretul poate incepe de la 650 euro.

Ce proiect de casa recomandam

In astfel de vremuri noi recomandam proiectele de case pasive, acestea venind cu foarte multe beneficii importante. Conteaza costul pe moment sau costurile pe viitor? Noi spunem ca ambele insa pe termen lung cu siguranta veti dori sa facem mai multa economie decat risipa. Aici ne referim la costurile energiei electrice si in general al facturilor.

Ce trebuie sa stiti despre o casa pasiva este ca aceasta va avea un consum foarte mic de energie si are capacitatea de a oferi confort in orice sezon si anotimp.

In cadrul unui astfel de proiect de regula vorbim si despre un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura, ce la randul sau vine cu foarte multe beneficii.

Poluarea a ajuns la cote alarmante, aerul pe care il respiram este tot mai nociv si avand in vedere ca majoritatea timpului pe care il avem ni-l petrecem in propria noastra locuinta este indispensabil sa respiram un aer cat mai curat. Acest lucru are direct legatura cu sanatatea noastra cat si cu confortul pe care dorim sa il avem in locuinta.

Deschiderea ferestrelor nu inseamna neaparat o casa aerisita avand in vedere ca aerul de afara este poluat, insa un astfel de sistem de ventilatie are capacitatea de a oferi un aer cat mai curat. In plus, in locuinta nu va mai exista umiditate, igrasie, deci nici mucegai.

Iata deci un proiect de casa pasiva cu un sistem de ventilatie inclus este atat de benefic. In pagina noastra veti gasi o gama larga de proiecte casa in functie de preferinte si necesitati, unde totodata veti putea vedea si preturile acestora.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele

Call Now Button