250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

De ce este considerat potrivit un proiect de 100 mp pentru o casa cu etaj?

Postat de COJOCARU Sabrina pe 22/12/2022
0

La momentul de fata vorbim de o preferinta mare pentru alegerea proiectelor pentru casa. Cei mai multi aleg sa renunte la apartamentele in diverse zone si aleg sa se retraga la case, tot in zonele urbane. Datorita conditiilor de acum, o casa este mult mai avantoasa decat un apartament sau o garsoniera. Aceasta poate dispune de curte, o mai mare suprafata si utilitati moderne.

In acest articol vom discuta mai pe larg despre proiectele de casa cu etaj de 100 mp si de ce sunt acestea potrivite. Cand vorbim de aceasta suprafata, ne referim la una optima. Aceasta este o alegere destul de populara, deoarece camerele pot fi impartite strategic si amenajarea casei se face usor.

Case spatioase si confortabile

Chiar si cu 100 de mp disponibili, casa cu etaj poate fi impartita in doua zone. Adica parterul unde va exista o bucatarie, o sufragerie cu un posibil birou sau un eventual dressing mai mare si etajul al doilea, care va contine dormitoarele si baile.

Trebuie sa aveti in vedere totusi cativa factori, atunci cand va decideti asupra unei case cu etaj. Primul se refera la buget si anume daca constructia se incadreaza in suma planificata. Iar al doilea consta in respectarea tuturor indicatiilor stabilite de la inceput. Acesta din urma este extrem de important, deoarece toate persoanele care apeleaza la un proiect de casa, doresc ca la final sa-si vada visul implinit.

Pentru persoanele care intentioneaza sa construiasca o casa cu etaj de 100 m.p, unul dintre principalii factori de luat in considerat atunci cand se alege numarul de etaje este suprafata terenului. Daca parcela este una mica, nu va fi o decizie buna sa se opteze pentru o casa cu parter ca mai apoi sa se ramana cu putin teren disponibil. Mult mai practice sunt proiectele de casa sau cabane cu doua etaje. Zona ramasa poate fi folosita pentru cultivarea legumelor, a pomilor fructiferi si asa mai departe. Sau de ce nu se poate construi un foisor cochet menit petrecerii unui timp placut.

Contati pe Smart Home Concept pentru proiecte avantajoase

Exista si numeroase avantaje pe care le ofera o casa cu etaj, dupa cum urmeaza:

  • salvarea terenul care se poate folosi in alte contexte;
  • existenta unui spatiu pentru peluze, plante si amenajari in spatiu deschis;
  • aspectul este unul prezentabil ce va atrage cu siguranta privirile.

In cazul in care sunteti in cautarea unui proiectant de incredere, noi la Smart Home Concept va stam la dispozitie cu placere. Viitoarea dumneavoastra casa trebuie sa dispuna de toate conditiile, de aceea noi va venim in ajutor pentru a va vedea acest vis indeplinit.

Luati in calcul un proiect pentru casa dumneavoastra pentru a va planifica asa cum doriti casa de vis. In cadrul site-ului nostru smarthomeconcept.ro veti gasi mai multe detalii si chiar poze pentru a va face o idee asupra formei finale a acestei case. Detalii despre suprafete, compartimentare si posibile utilitati tot la noi pe site veti gasi.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele

Call Now Button