250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

De ce sa tii cont atunci cand iti doresti un proiect de casa cu mansarda

Postat de COJOCARU Sabrina pe 11/11/2021
0

Casele cu mansarda au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani si asta pentru ca vine cu mai multe avantaje pentru proprietari. Unul dintre cele mai importante avantaje este desigur utilizarea eficienta a spatiului.  Daca inainte era doar un loc pentru a depozita lucruri, astazi mansarda poate fi utilizata in mult mai multe scopuri functionale. Poti crea un loc de relaxare, un dormitor sau poate un living modern cu priveliste sau un spatiu unde te aduni cu familia sau prietenii pentru a va uita la un film. Indiferent de motiv, o casa cu mansarda va aduce un plus de confort si de utilitate.

Desigur ca acestea nu sunt singurele avantaje ale unei case cu mansarda, aceasta are si rol estetic. Iar din punct de vedere financiar, este mult mai ieftina comparativ cu o casa ce are etaj. In plus, daca mansarda devine un spatiu de locuit aceasta poate juca rolul unui etaj.

Iata care sunt avantajele atunci cand doresti sa optezi pentru un astfel de proiect. Te vei bucura in zilele geroase sau ploioase alaturi de familie de o priveliste minunata. Insa, pentru a avea parte de confort total trebuie sa tii cont de cateva aspecte importante.

Izolatia acoperisului este o prioritate

Confortul din mansarda tine foarte mult de izolatia termica si fonica. Un acoperis izolat corespunzator iti va aduce nu doar confort, ci si previne pierderile de caldura, ducand totodata la un cost mai redus al facturilor. Asadar, alegerea izolatiei pentru acoperis devine o prioritate atunci cand optezi pentru un astfel de proiect. Poti cere desigur ajutorul arhitectilor pentru a-ti recomanda materiale de izolare potrivite, calitative, in cazul in care nu esti cunoscator al acestui segment.

Un acoperis mansardat, fonoizolat si termoizolat te va scapa de foarte multe griji. Atat timp cat vei preveni pierderile de caldura, nu doar ca vei avea parte de confort, dar si asa cum am spus si mai sus, vei reduce considerabil cheltuielile lunare. Un aspect foarte important de luat in considerare.

Poate ca iti place zgomotul ploii insa atunci cand vantul sufla cu putere, iti poate crea un disconfort. Un acoperis izolat corespunzator va reduce nivelul de zgomot. Iar pe langa asta, te vei putea relaxa in mansarda in orice anotimp, pentru ca pe timp de vara efectul de sauna nu va mai exista.

Daca te gandesti la un astfel de proiect noi te putem ajuta. Contacteaza-ne sau afla mai multe detalii din pagina noastra https://smarthomeconcept.ro/.

 

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele

Call Now Button