250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Gradina, o extensie a spatiului de locuit. Alegeti proiectul de casa si in functie de spatiul verde

Postat de COJOCARU Sabrina pe 15/03/2022
0

Casa mult dorita poate fi de multe ori cea cu doua etaje, cu mansarda, compartimentata in fel si chip. Mai putina atentie acordam exteriorului, spatiului din jurul casei. Tineti cont inainte de toate cat timp petreceti in gradina? Ce activitati va sunt favorite? Preferati o zona destinata copiilor sau relaxarii in aer liber? In functie de raspunsurile acestor intrebari, ar fi bine sa luati in calcul un proiect de casa ce nu ocupa tot spatiul terenului de care dispuneti, astfel incat sa va ramana suficient si pentru amenajarea gradinii.

Casa mica, dar cu gradina

Se spune ca in viata nu le poti avea pe toate. Poti insa sa compensezi cu unele lucruri dorite, dar greu de obtinut. Asadar daca va orientati spre o casa mica, insa sa aveti gradina s-ar putea sa nu fie chiar un compromis. Gradinaritul este o activitate relaxanta, puteti avea productie proprie de legume bio, iar intretinerea in sine este sezoniera. Cat despre casa mica, chiar daca aceasta nu are o amprenta prea mare la sol, puteti exploata spatiul pe verticala, cu etaj sau cel putin cu mansarda.

Asadar, chiar daca spatiul este unul restrans, asta nu trebuie sa insemne un compromis. Veti miza pe compartimentare avantajoasa. Aici, cateva idei de case mici. Veti gasi optiuni implicit pentru case de 50 de metri patrati.

Profilul doritorului de casa mica, cu gradina

O casa mica cu gradina poate fi chiar versatila. Bucurati-va din plin de zona verde. Cand serile sunt reci, mutati toate distractia in interior. O zona amenajata unde sa existe si semineu, spre exemplu, poate fi confortul absolut.

Cine ar alege casa mica cu gradina? In principiu oricine tine mortis sa aiba casa pe pamant si nu apartament. Avantaje sunt multiple, de la faptul ca sunt costuri reduse de intretinere si pana la faptul ca sunt mai multe sanse sa gasiti locatia perfecta si in zona urbana periferica. Munca de intretinere a casei este mai putina, in schimb gradina intretinuta va fi activitatea pe care o veti prefera din placere si pentru ca puteti avea efectiv roade sezoniere.

Ideala pentru cei care au pasit deja in etapa pensionarii, ganditi-va de ce sa aveti grija de 3 dormitoare, cand, de fapt, voi folositi doar unul?

Va asteptam in pagina noastra, smarthomeconcept.ro pentru proiecte variate, acum la preturi reduse!

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele

Call Now Button