250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Intocmire relevee

Oferim servicii complete in ceea ce priveste sectiunea de intocmire relevee si ne asiguram de calitatea lucrarilor pe care le efectuam. Un plan releveu se refera la operatiunea de masurare, desenare si de reprezentare la scara, vizand elementele constructiei. Poate fi vorba si de elemente de ansamblu ale constructiei, de un detaliu constructiv. Indiferent de interventia ce se doreste a fi realizata asupra unei cladiri construite, acesta constituie piesa premergatoare si esentiala in acest proces.

Oferim servicii de intocmire relevee pentru refunctionalizari, consolidari, transformari, reabilitari si in alte astfel de situatii. Folosim echipamente speciale in realizarea acestora, dispunand si de scanare laser de inalta precizie, necesara pentru a obtine o detaliere tehnica profesionala.

Planul releveu reprezinta un instrument de cercetare care pune accent pe elementele principale ale terenului, dar si pe tipologia specifica planului, decoratie, compozitie fatade, elemente constructive diverse.

In functie de necesitate oferim text sau informatii grafice. Planul in sine poate include nu doar cotele generale, dar si suprafete, destinatii, masuratori de inaltime si lungime a parapetilor si golurilor.

Realizam si relevee de arhitectura, caz in care pot fi necesare planuri variate, sectiuni pentru niveluri cu grade de detaliere complexe, fatade, date despre instalatii, echipare, mobilare, finisaje si asa mai departe.

Intocmire relevee

Serviciile noastre de intocmire relevee sunt destinate liber profesionistilor, administratiilor locale, proprietarilor de imobile, companiilor imobiliare.

0721 965 884

office@smarthomeconcept.ro

Comparați ofertele

Call Now Button