250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata

250 € la 10,000 €

noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Politica de Confidențialitate

1.Identificarea operatorului:

Denumirea operatorului: S.C. SMART HOME ARCHITECTURE & ENGINEERING

Cod unic de înregistrare: 36540850

Registrul Comerţului: J40/12338/2016

Sediul Social: Str. Matei Voievod nr. 35, sector 2, București

 

Societatea S.C. SMART HOME ARCHITECTURE & ENGINEERING SRL își prezintă serviciile prin intermediul site-ului https://smarthomeconcept.ro/ și se adresează atât persoanelor juridice cât și persoanelor fizice.

Întrucât activitatea online implică colectarea de date cu caracter personal a utilizatorilor, administratorul site-ului a luat măsuri pentru a proteja în siguranță datele cu caracter personal preluate și stocate prin intermediul acestuia și drepturile pe care le aveți în conformitate cu legislația în vigoare.

2. Colectarea datelor cu caracter personal

Orice informație preluată și stocată despre un utilizator care face referire la un nume, la un număr de identificare, la elemente specifice ce țin de identitatea sa fizică, fiziologică, psihică, culturală, socială sau de localizare reprezintă date cu caracter personal.

Conform noului Regulamentul European cunoscut sub denumirea de GDPR datele cu caracter personal sunt orice informații care pot face ca o persoană fizică să fie identificată sau identificabilă. O persoană fizică identificabilă reprezintă o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect prin anumite elemente specifice.  

Utilizatorii site-ului https://smarthomeconcept.ro reprezintă ansamblul de persoane fizice sau juridice care utilizează serviciile prezentate prin intermediul site-ului nostru.

Datele cu caracter personal pe care le colectam și le prelucrăm atunci când utilizați website-ul ttps://smarthomeconcept.ro sunt numele, numărul de telefon, adresa de e-mail, IP, cookies.

Informații precum numele, numărul de telefon, adresa de e-mail și alte date introduse de către utilizatori prin formularul de cerere ofertă  sunt obligatorii și sunt introduse manual de către aceștia atunci când se solicită o ofertă de preț. Același tip de date cu caracter personal sunt preluate și stocate prin intermediul paginii de contact, atunci când utilizatorii completează formularul aferent.

Procesul de colectare a datelor poate fi efectuat atât direct de către administratorul site-ului cât și indirect de către instrumente sau programe de marketing. Indiferent de maniera de colectare, utilizatorii pot alege dacă sunt de acord sau nu cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Site-ul https://smarthomeconcept.ro utilizează cookie-uri. Pentru a afla mai multe detalii în acest sens vă rugăm să accesați pagina dedicată Politica Cookies.

III. Prelucrarea și arhivarea datelor cu caracter personal

Utilizăm anumite instrumente de marketing precum Google Analytics și colectăm date cu caracter personal prin terțe părți precum Facebook Ads și Google Ads.

Instrumentul Google Analytics este o resursă foarte utilă și folosită care ne permite să să urmărim un grup de persoane după anumite preferințe și obiceiuri pe care aceștia îl au în online prin segmentarea acestor date în funcție de anumite criterii.

Acest instrument oferă utilizatorilor și proprietarilor de site-uri o serie de opțiuni prin care se pot gestiona acțiunile ce vizează confidențialitatea datelor și descriu modul în care tratează informațiile prelucrate atunci când utilizați orice servicii de la Google, inclusiv instrumentul Google Analytics. Vă recomandăm să accesați acest link, în limba română și să alegeți subiectul de interes pentru dumneavoastră.

În eventualitatea în care orice informație prezentată în acest document nu este suficient de clară sau de detaliată, utilizatorii pot solicita mai multe informații referitor la maniera de prelucrare a acestor date și perioada de arhivare a acestora administratorul site-ului.

S.C. SMART HOME ARCHITECTURE & ENGINEERING SRL coleactează și prelucrează date cu caracter personal și în scop de marketing pentru a livra anunțuri publicitare și reclame cât mai specifice pentru utilizatori în funcție de comportamentul acestora în online și în acest sens apelează la serviciile oferite de terțe părți cum ar fi Facebook sau Google.

 

Datele colectate pentru segmentarea corectă și eficientă a campaniilor de Google Ads și Facebook Ads sunt prelucrate legal și transparent față de utilizatori.

a. Scopul prelucrării

 

Toate datele personale colectate prin intermediul site-ului sunt stocate în condiții de securitate si nu sunt prelucrate în orice alt scop decât cele prevazute expres de către administratorul site-ului.

 

Specific scopul prelucrării și colectării de date cu caracter personal poate fi segmentat astfel:

 

  • Date prelucrate pentru ofertare, livrare, facturare și contractare
  • Date prelucrate pentru gestionarea și administrarea eficientă a site-ului și perfecționarea activității desfășurate prin intermediul acestuia.
  • Furnizarea de informații relevante pentru utilizatori în funcție de preferințele acestora.
  • Crearea de conținut pentru paginile site-ului de interes pentru utilizatori.
  • Date prelucrate în scop de marketing
  • Date prelucrate în scop statistic pentru a îmbunătăți aspecte legate de activitatea desfășurată prin intermediul site-ului și aspecte legate de maniera de prezentare a serviciilor oferite.

 

Fiecare utilizator are dreptul de a opri colectarea datelor de către pixelii Facebook Ads, Google Ads și/sau instrumentul Google Analytics prin bifarea căsuței aferente de stocare cookies ce apare la interacțiunea cu site-ul nostru https://smarthomeconcept.ro sau prin contactarea administatorului site-ului, fie prin email sau telefonic.

 

Aveți dreptul de a solicita, în ceea ce privește datele cu caracter personal, accesul la acestea, și poate solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le deținem.

b. Interzis persoanelor sub 18 ani

Site-ul https://smarthomeconcept.ro  nu se adresează persoanelor care nu au 18 ani. Noi nu colectăm voluntar și conștient date cu caracter personal despre persoanele minore.  

c. Întrebări și feedback

În cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri referitor la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0721 965 884, prin email la adresa office@smarthomeconcept.ro sau prin formularul de contact disponibil în cadrul paginii de contact.

 

VII. A.N.S.P.D.C.P.

Autoritatea publică centrală cu competență generală în domeniul protecției a datelor personal este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Mai multe informații referitor la Regulamentul (UE)2016/679, modalitatea de soluționare a plângerilor, procedura în cazul unei breșe de securitate și alte legături utile în acest sens regăsiți pe site-ul A.N.S.P.D.C.P.

Comparați ofertele

Call Now Button