250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Programează o ședință online

Programează o ședință online

Întrucat dorim sa fim cât mai aproape de clienții noștri, am hotărât sa venim în sprijinul acestora cu serviciul de consultanta online. Știm cu toții ca timpul pe care îl avem la dispoziție nu este mereu în avantajul nostru iar traficul din oraș ne poate da de multe ori bătăi de cap dacă doriti sa ajungeti fizic în biroul unui proiectant. 

Mai mult de atât, programul majorității birourilor de proiectare coincide cu programul de munca al clienților. Astfel am dezvoltat serviciul de consultanta și ședința online accesibil tuturor persoanelor indiferent de locație iar serviciile noastre de cea mai înaltă calitate, pot ajunge la cât mai multe persoane. Dacă majoritatea preferam sa facem cumpărăturile online de ce nu s-ar putea face și proiectul de casa online cu un proiectant calificat, autorizat și verificat.

In cadrul ședinței online vom parcurge următoarele subiecte:

  • Ne vom cunoaste și vom prezenta portofoliul de proiecte și expertiza din domeniu într-un mod extrem de transparent
  • Vom studia amplasamentul, vom avea nevoie sa ne puneți la dispoziție planul cadastral. Acesta se va transmite cu cel puțin 24 ore înainte de ședință online stabilita.
  • Vom stabili cerințele necesare temei de proiectare, modificările în mare asupra proiectului dorit.
  • Vom stabili tipul de proiect dorit DTAC/PT și vom prezenta diferenta dintre ele și ce cuprinde fiecare.
  • Vom raspunde punctual la toate întrebările tehnice pe care le aveți în legătură cu viitorul proiect de casa.
  • Vom stabili condițiile colaborării, contract avans, durata de întocmire etc.
  • Vom discuta despre întreg procesul de la proiect la autorizare și etapele necesare,precum si de studiile necesare și documentele sau avizele solicitate de autorități.

1.

Ședințele online pot fi accesate și de către persoane care sunt deja implicate în construirea unei case și doresc sa afle informații suplimentare sau au nelămuriri cu privire la lucrările executate și doresc consultanta tehnica în domeniu. Ai o intrebare tehnica, nu ezita sa ne contactezi, specialistii nostri iti vor raspunde in cel mai scurt timp posibil.

2.

Programările pentru ședința de consultanță tehnica se vor face cu cel puțin 48 ore telefonic sau prin email. Este necesara instalarea aplicației Zoom.

3.

Onorariul pentru o ședință online de 45 minute este de 250 lei. Achitarea acestuia se face în baza unei facturi primite după înregistrarea programării

Comparați ofertele

Call Now Button