250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Proiectare instalatii termice, sanitare, electrice

Experienta ne-a aratat ca reusita unei lucrari pleaca de la o proiectare inteligenta si identificarea unor solutii tehnice optime. In acelasi timp, stim ca omogenitatea si cursivitatea fazelor unui proiect depind de corelatii si detalii, motiv pentru care noi venim cu solutii complete.

Astfel, gasesc un raspuns la noi cei interesati de proiectarea instalatiilor sanitare, termice, electrice (interioare si exterioare), de ventilatie si climatizare, de detectie, semnalizare si alarmare de incendiu, de utilizare gaze naturale, de extindere retea apa si canalizare. Fiecare proiect de instalatii pe care il realizam va include memoriu tehnic, calcul iluminat, plan iluminat si prize, schema tabouri electrice, plan instalatie de forta, plan curenti slabi, antemasuratoare, calcul paratrasnet.

Indiferent ca este vorba despre solutii care utilizeaza energie conventionala folosind centrale termice pe gaz sau combustibil lichid pentru incalzire sau de instalatii ce au ca sursa de energie pompa de caldura, panouri solare termice, panouri fotovoltaice sau centrale termice cu combustibil biomasa sau biogaz, echipa ce reprezinta firma Smart Home Concept va identifica solutiile potrivite pentru fiecare in parte.

Proiectare instalatii termice, sanitare, electrice

Ne raportam la nevoile clientilor si ne adaptam cerintelor acestora oferind solutii tehnice si economice respectand bugetul si termenul de predare si promovand calitatea. Lucram cu dedicare si pasiune, motiv pentru care suntem la curent cu inovatiile din acest sector de activitate.

0721 965 884

office@smarthomeconcept.ro

Comparați ofertele

Call Now Button