250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Proiectare lucrari de consolidare si extindere

Realizarea unui proiect ce vizeaza lucrari de consolidare si extindere a unei constructii implica o responsabilitate deosebita, in vederea garantarii securitatii lucrarilor executate, dar si pentru a optimiza si eficientiza costurile aferente acestora.

In cazul lucrarilor de consolidare si extindere nu mai este vorba despre acelasi tip de servicii de proiectare care vizeaza realizarea unei constructii noi. Astfel de proiecte au in vedere etajarea, mansardarea, consolidarea si extinderea anumitor constructii, care trebuie sa respecte standardele calitative.

Asemenea lucrari trebuie sa aiba in vizor mentinerea in stare buna a structurii de rezistenta a constructiei vizate. Specialistii nostri va pot ajuta in ceea ce priveste realizarea proiectului care va avea ca scop recompartimentarea, consolidarea, extinderea sau supraetajarea unei constructii deja existente.

Abordam cu profesionalism si seriozitate fiecare proiect in parte si cautam sa oferim solutii personalizate, adaptate preferintelor proprietarilor. Proiectul tehnic bazat pe expertiza noastra va fi astfel realizat in conformitate cu toate prevederile legislative si va include intreaga documentatie necesara, specificata de autoritatile reglementate.

Proiectele pe care le realizam pot sa vizeze lucrari de consolidare si extindere pentru constructii din cele mai diverse: cladiri rezidentiale, spatii comerciale, case de vacanta, unitati HoReCa, showroom-uri, cladiri de birouri si nu numai.

Ne vom asigura de faptul ca proiectele concepute impreuna cu specialistii Smart Home Concept vor avea in vedere obtinerea acelor caracteristici definitorii pentru oricare lucrare de consolidare si extindere a unei constructii: rezistenta, stabilitate, functionalitate si utilizare optima a resurselor disponibile.

Proiectare lucrari de consolidare si extindere

Suntem dedicati misiunii de a transforma in realitate orice proiect, motiv pentru care expertii Smart Home Concept va stau la dispozitie cu informatii suplimentare legate de serviciile de proiectare lucrari de consolidare si extindere.

0721 965 884

office@smarthomeconcept.ro

Comparați ofertele

Call Now Button