250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Proiecte case de maxim 100 mp – iata de ce sunt alegeri avantajoase

Postat de COJOCARU Sabrina pe 10/11/2022
Fără categorie
0

Proiectele de casa pot fi atat de diverse, de la cele cu etaj la cele pe un singur nivel. Fiecare tip de proiect este cu avantaje in functie de nevoile fiecarui proprietar. Din pacate sunt multe cazuri in care alegerea nu tine cont de nevoi, ci mai degraba de grandoarea proiectului, de ideea de spatiu in sine, sa fie cat mai extins. Asa ajung multi sa aiba o casa cu suprafata extinsa, costuri mari de intretinere si nu prea rentabil compartimentata.

Exista preconceptia ca o casa mai mica nu este indeajuns pentru anumite familii. In randurile ce urmeaza vom detalia despre casele cu suprafata utila de 100 mp. In stil traditional la o casa cu

100 mp cu doua etaje vor fi in mod clar doua zone dupa cum urmeaza:

  • Parterul compartimentat cu bucatarie, living, birou, eventual un dormitor sau dressing.
  • La etaj spatiu de odihna, dormitoarele si baia.

Alegerea unui proiect de casa de maxim 100 mp vine la randul sau cu avantaje. Atunci cand alegeti aceasta varianta aveti doi factori de luat in calcul: bugetul planificat si daca compartimentarea si tot ce inseamna proiectul ales corespunde cu preferintele pe care le aveti.

Avantajele caselor cu etaj, de maxim 100 mp

Recomandam mai intai de toate sa va raportati la parcela de pamant. Daca aceasta este mica, nu este o idee prea rationala casa cu parter sau pe un singur nivel care sa aiba o amprenta mare la sol si sa lase astfel putin teren folosibil. In schimb, daca preferati si sa va folositi de terenu din jur, curte/gradina, ar fi bine ca proiectul ales sa exploateze zona pe inatime – eventual sa aiba etaj si mansarda. Economisiti spatiul la sol pentru un foisor cochet sau alte constructii anexe ori pentru a cultiva pamantul.

Iata cateva avantaje de avut in vedere in ceea ce privesc casele cu etaj, cu suprafata de 100 mp:

  • Timp mai scurt de constructie. Cu cat mai simpla, cu atat mai repede va fi ridicata.
  • Costuri mai rentabile in ceea ce priveste intretinerea unor astfel de case. Mai ales daca optati pentru casele eficiente energetic, izolate, costurile intretinerii lunare vor fi mai mici.
  • Un view placut. La inaltime, de la etaj sau de la mansarda spre exemplu, va veti bucura de o priveliste ca din reviste. In general casele cu etaj au acest avantaj al privelistii accesibile.
  • Posibilitati nenumarate de compartimentare si design.

Astfel de locuinte sunt asadar functionale si estetice. Sunt locuinte potrivite pentru familii diverse, dar in mod special vorbim despre viitori proprietari cu gandire moderna, care imbratiseaza noul si sunt deschisi la idei adaptate. De asemenea, tindem sa credem ca sunt casele preferate de cei care apreciaza calitatea si ergonomia spatiului.

Extra avantaj: la Smart Home Concept orice modificare de proiect este gratuita. Singura conditie ramane ca suprafata de construit sa ramana aceeasi. Asadar va puteti personaliza proiectul pentru ca la final sa fie 100% ceea ce va dorit si aveti nevoie.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele

Call Now Button