250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate

Proiecte case - Proiecte de Foișor

Proiecte de foișor pentru grădină

Foișoarele sunt o adiție excelentă pentru orice grădină, sunt un spațiu confortabil și relaxant în aer liber. Indiferent de dimensiunea grădinii existente, întotdeauna este și un foișor care să se potrivească nevoilor voastre. Pot fi personalizate și adaptate la stilul și designul casei, creând o zonă atractivă și plăcută în aer liber. La Smart Home Concept găsiți o gamă largă de proiecte de foișor, realizate din materiale de calitate superioară și cu un design modern și elegant.

Foișoarele pot fi construite din lemn, iar echipa noastră de experți în construcții vă poate ajuta să alegeți opțiunea bună pentru nevoile și preferințele voastre. Indiferent dacă doriți un foișor mic și intim sau unul mai mare și mai deschis, la Smart Home Concept veți găsi proiectul perfect pentru grădina voastră.

 

De ce sunt atât de căutate astfel de proiecte de foișor

Construirea unui foișor este o investiție pe termen lung în grădina voastră și în stilul de viață în aer liber. Foișoarele pot fi utilizate pentru relaxare, socializare și chiar pentru organizarea de petreceri în aer liber. În plus, poate crește valoarea proprietății voastre, adăugând un plus de confort și atractivitate grădinii. 

Unii nici nu își pot imagina grădina ca fiind amenajată complet, fără un foișor. Puteți oricând începe acest proiect, dar de preferat să vă pregătiți cu el până la venirea sezonului cald

Alegeți proiectul de foișor potrivit de la Smart Home Concept și bucurați-vă de un spațiu confortabil și relaxant în aer liber, pentru ani de zile.

4

Proiect foisor SHC281

600 €
COMPARTIMENTARE Foisor 23,80 mp
COMPARTIMENTARE Foisor 23,80 mp
23 m2
3

Proiect foisor SHC282

600 €
COMPARTIMENTARE Foisor 29,85 mp
COMPARTIMENTARE Foisor 29,85 mp
29 m2
3

Proiect foisor SHC283

250 €
COMPARTIMENTARE Foisor 20,75 mp  
COMPARTIMENTARE Foisor 20,75 mp  
20 m2
3

Proiect foisor SHC284

250 €
COMPARTIMENTARE Foisor 20,20 mp  
COMPARTIMENTARE Foisor 20,20 mp  
20 m2

Comparați ofertele

Call Now Button