250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata

250 € la 10,000 €

noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Studiu geotehnic

Studiul geotehnic este indispensabil. Acesta identifica natura terenului pentru a realiza o fundatie adecvata pentru viitoarea constructie dorita. Datele colectate vor fi necesare in vederea calcularii de dimensionare a elementelor de rezistenta, inclusiv tinand cont si de recomandarea solutiei de fundare.

Cu alte cuvinte, ca urmare a unui astfel de studiu, veti putea sti, dupa cum stabileste proiectantul de specialitate, in ce conditii se poate realiza o constructie dorita, ce varianta tehnologica este buna si la ce pret.  Studiul geotehnic va aduce asadar un echilibru intre ceea ce tine de siguranta de constructie si preturile impuse.

Mentionam ca realizarea unui astfel de studiu este reglementata prin legea nr. 20 din 1991, legea ce tine de autorizarea executarii lucrarilor de constructii, cu modificarile sale ulterioare. Legea in vigoare convinge, dar si faptul ca prin intermediul acestui studiu se reduc costurile de constructie. A cunoaste terenul in mod exact permite inginerului constructor sa dimensioneze optim viitoarea fundatie, precum si elementele de rezistenta ale acesteia.

Va recomandam sa urmati calea legala, intrucat riscurile sunt mai mari decat par la prima vedere. Supradimensionarea sau subdimensionarea unei lucrari are efecte distructive asupra constructiei, chiar si imediat dupa finalizare.

Detalii de colaborare

Pentru cei care ne solicita aceste tipuri de servicii trebuie spus ca pretul si durata de executie difera in functie de anumite criterii. Se tine cont de tipul de constructie, de dimensiuni pe orizontala si verticala, intrucat acest lucru determina si numarul de foraje geotehnice. Vor conta de asemenea adancimea, probele recoltate si echipamentele folosite.

Studiu geotehnic

Solicitati un studiu geotehnic, mentionand in primul rand tipul de constructie si dimensiunile avute in vedere.

0721 965 884

office@smarthomeconcept.ro

Comparați ofertele

Call Now Button