250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

THE OUTLET

THE OUTLET T. SOLUTIONS este partenerul tau in amenajarile de succes! Fie ca aveti nevoie de gresie, de faianta, de mozaic sau v-ati decis sa va echipati baia si bucataria cu obiecte sanitare si baterii de ultima generatie, fie ca v-ati decis asupra unor cabine de dus si cadite in trend, noi suntem solutia!

Esti in cautarea unei solutii pentru renovarea casei tale, sau a spatiului tau de business?

Perfect! The Outlet T. Solutions, din Preciziei 3 este locul potrivit in care gasesti tot ce ai nevoie, si asta la preturi mai mult decat accesibile!

Pe scurt, branduri mari la preturi de nerefuzat!

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul gresiei, faiantei, mozaicului, obiectelor sanitare, a profilelor si nu numai, suntem siguri ca putem satisface nevoile si gusturile tale! Avem solutii inovative, precum gresii slim de 3mm grosime ce pot fi montate peste placile existente, sau pe sistem de fatada ventilata. Si multe altele!

Avem o echipa grozava si dedicata care te ajuta sa alegi produsele potrivite si iti ofera sfaturi profesioniste pentru proiectele tale!

Ne mandrim cu faptul ca am avut si avem clienti foarte multumiti, dar si arhitecti si designeri care ne-au apreciat munca si rezultatele obtinute!

Zecile de mii de aprecieri din retelele noastre de social media si sutele de review-urile de 5-stele sunt cea mai buna dovada!

Asadar, daca esti in cautarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi din oras, nu ezita sa vizitezi magazinul nostru din Str. Preciziei Nr.3, Bucuresti si site-ul www.faiantagresie.com.

Suntem aici pentru a te ajuta iti transformi casa intr-un spatiu minunat si confortabil!

Prezintă codul Smart10 pentru a putea benefica de o reducere de pana la 10% la produsele partenerului nostru

Comparați ofertele

Call Now Button